torstai 31. tammikuuta 2019

Synttärikemut päiväkodin tiloissa

Koska Inspira on yksityinen vanhempainyhdistyksen pyörittämä päiväkoti mahdollistaa se myös sen että päiväkodissa olevan lapsen syntymäpäiväjuhlat voidaan järjestää päiväkodin tiloissa. Järjestämisen ehtona on että juhlat järjestetään silloin kun päiväkoti ei ole sen omassa käytössä eli viikonloppuna ja lisäksi järjestäjä huolehtii päiväkodin siivouksesta synttärikekkereiden jälkeen.
Etuna synttärikemujen järjestämiseen Inspirassa on luonnollisesti se että sieltä löytyy riittävä määrä sopivia ruokailuvälineitä lapsille ja aikuisille, lapsille löytyvät pöydät ja tuolit syntymäpäivätarjoiluiden nauttimiseen ja mikä parasta, iso määrä leluja & kirjoja ! Koska ympäristö on muutenkin suunniteltu lasten näkökulmasta myös turvallisuus huomioiden niin ainoa "vaiva" on tarjoiluiden tuominen paikalle sekä loppusiivous  - jonka joutuisi kuitenkin tekemään kotonakin.
Jos kaverisynttäreille kutsut ovat päiväkotikavereita Inspirasta homma luistaa ja päiväkodin käytännöt ovat jo ennestään tuttuja. Jos kutsutut kaverit ovat tuttuja muusta yhteydestä heille on mielenkiintoista päästä katsomaan millainen päiväkoti synttärisankarilla on ja mitä siellä voikaan leikkiä.
Tädeille, sedille ja isovanhemmille  "päiväkotisynttärit" ovat myös mieluisat, pääseväthän he näin kurkistamaan synttärisankarin arkeen ja parhaassa tapauksessa heille esitellään kaikki sankarin sillä hetkellä esillä olevat piirrustukset & askartelut !
Salama McQueen toivottaa synttärivieraat tervetulleeksi


Jätskibuffa melkein valmiina !Ei kommentteja:

Lähetä kommentti